Even voorstellen... - Elaine Steenstra
15787
post-template-default,single,single-post,postid-15787,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

30 mei Even voorstellen…

Mijn naam is Elaine Steenstra en werk sinds 2011 als commercieel model voor diverse fotoshoots, campagnes en commercials. Modellenwerk is mijn grootste passie, hierin kan ik mijn creativiteit kwijt en kan ik mij behalve mama ook vrouw voelen. Het ontmoeten van nieuwe mensen en samenwerken in verschillende teams aan diverse concepten maat het werk iedere dag weer een feestje. Het zelfstandig ondernemer zijn geeft mij enorm veel vrijheid om naast werken ook voldoende tijd met mijn gezin te besteden.

Yep :), ik ben daarnaast samen met mijn partner trotse ouder van twee heerlijke kinderen: Nizayli van 4,5 jaar oud en Kendis van bijna 2 jaar oud. Ook hun zul je regelmatig zien verschijnen, omdat ik zo nu en dan ook fotoshoots of commercials heb met een of beide van mijn kindjes.

Mijn achtergrond ligt in voeding en ben in 2011 afgestudeerd als diëtiste. Samen met een vriendin run ik een diëtistenpraktijk in hartje centrum van Amsterdam. De combinatie van al deze dingen maken mijn leven compleet en houden de weken spannend 🙂

Wat kun je verwachten?

Mijn blog zal voornamelijk gaan over wat ik doe en meemaak in mijn leven als mama en model.
Dingen die mij inspireren op het gebied van homestyling, trends, kleding, voeding, beauty, tips & tricks, how to’s, nieuwe foto’s en maandelijks een overview van mijn (leukste) modellenklussen.

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.