Interview met Minime.nl - Elaine Steenstra
15822
post-template-default,single,single-post,postid-15822,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

31 mei Interview met Minime.nl

Halverwege april werd ik benaderd met de vraag of ik een interview wilde doen voor de website en online community Minime.nl. Superleuk natuurlijk!

Ik had al wel eens gehoord van deze website, maar ik werd toch wel erg nieuwsgierig! Toen ik een kijkje nam op de website werd ik meteen enthousiast. Minime.nl is een hippe en informatieve website voor alles rondom het moederschap.  Of je nu zwanger bent of al een ervaren mama van een of meerdere kinderen, voor ieder wat wils. Oftewel van voedingstips en gezondheidsinformatie tot te gekke hotspots en fashion nieuws!

Hierbij de link naar het interview met mij 🙂
Veel leesplezier!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.