Veilig en dichtbij met Panasonic Nubo - Elaine Steenstra
16096
post-template-default,single,single-post,postid-16096,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

20 feb Veilig en dichtbij met Panasonic Nubo

Ongeveer een week geleden ontving ik deze kleine en mooi vormgegeven Nubo monitoring camera. Met mijn liefde voor ons huis en mijn gezin, was ik enthousiast om deze camera te testen en deel ik graag mijn ervaring met jullie.

                      

Kennismaken met Nubo
Nubo van Panasonic is ’s werelds eerste mobiele 4G-monitoringcamera. Je hebt geen Wi-Fi verbinding nodig om je gezin, eigendommen en bezittingen te bekijken, want met behulp van de 4G- simkaart die erbij geleverd wordt kun je in heel Europa je Nubo meenemen en gebruiken zonder bijkomende roamingkosten. De Nubo kan dan gebruikt worden om in je hotelkamer je kostbaarheden in de gaten te houden of te gebruiken als babycam.

Uiterlijk
De camera is strak vormgegeven, oogt gebruiksvriendelijk, is compact en licht van gewicht. De Nubo is geschikt voor zowel buiten als binnen en heeft een magnetische achterzijde. Als je de Nubo buiten wilt gebruiken, vergeet dan niet de bijgeleverde kabelplug te monteren.

Nubo app
Installeer de Nubo app op je telefoon, geef je camera een leuke naam en de installatie van de Nubo Camera wijzigt zich vanzelf. Er is de mogelijkheid om meerdere camera’s aan je account toe te voegen. In de app is er de keuze om live mee te kijken door de optie Disarmed te selecteren, met de optie Armed worden er opnames gemaakt, krijg je notificaties wanneer er beweging is gedecteerd en de beelden worden opgeslagen op de SD kaart of in de cloud.

Een handige optie is, vooral wanneer je de Nubo wilt gebruiken als babycam de ingebouwde microfoon en speaker, zodat je direct met je kinderen kunt communiceren. Door de ingebouwde infrarood sensor kun je ook in het donker zien wat er gebeurt. Nubo van Panasonic zorgt voor een veilig gevoel, waar je ook bent.

Klik hier om de Nubo in actie zien en voor meer specificaties.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.